Τοποθεσία

Αξιοθέατα


Λάρνακα

H Λάρνακα είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Κύπρου, βρίσκεται στη νότια ακτή, 45 χλμ. από την πρωτεύουσα Λευκωσία και 65 χιλιόμετρα από την Λεμεσό. Είναι η διεθνής πύλη προς την Κύπρο με το ολοκαίνουργιο Διεθνές Αεροδρόμιο στα προάστια της πόλης. Επίσης έχει ένα εμπορικό λιμάνι και μία διεθνές μαρίνα.


Η Λάρνακα ήταν αρχικά γνωστή ως Kition και πήρε το όνομά της από τόν Khittim. εγγονό του Νώε, ο οποίος ίδρυσε την πόλη. Το όνομα Λάρνακα δόθηκε από τη λέξη "Λάρναξ" που σημαίνει σαρκοφάγος, πολλοί από τούς οποίους βρέθηκαν σε ανασκαφές σε πολλά μέρη της πόλης.


Η Λάρνακα είναι η γενέτειρα τού Ζήνων, ιδρυτή τπς περίφημης στωικής φιλοσοφικής σχολής και το δεύτερο σπίτι του Αγίου Λαζάρου, που έφτασε εδώ μετά την Ανάσταση του και έγινε ο πολιούχος άγιος της Λάρνακας.

Είναι ένας πολύ δημοφιλής τουριστικός προορισμός λόγω της φυσικής ομορφιάς, του καλού κλίματος, ασφαλή παραλίες και φιλόξενους κατοίκους.


Τουριστικά Διαμερίσματα Νautilus
.

Tα τουριστικά διαμερίσματα Nautilus είναι μια μικρή μονάδα με 8 διαμερίσματα, 4 στούντιο και 4 ενός υπνοδωματίου σε ένα μοντέρνο κτήριο 4 ορόφων με έναν ανελκυστήρα. Βρίσκονται στο κέντρο της Λάρνακας, λίγα μέτρα από τη διάσημη και γραφική λεωφόρο Αθηνών ή "Φοινικούδες", όπως είναι γνωστή στη Λάρνακα.


Είναι 5 χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας και τα περισσότερα αξιοθέατα της Λάρνακας είναι σε κοντινή απόσταση.
Τα διαμερίσματα είναι όμορφα επιπλωμένα και πλήρως εξοπλισμένα. Είναι ιδανικά για οικογένειες και άτομα που αναζητούν ασφαλή, καθαρά και άνετα καταλύματα στο πιο δημοφιλές μέρος της Λάρνακας.
           
     
Greek